9 Temmuz 2013 Salı

Çin Topu ve Seksin Sağlığa Yararları

Bir çift için çok önemli olan seks aynı zamanda sağlığa da ciddi anlamda yarar sağlayabilmektedir. Çin topu

çin topu
kullanarak cinsel yaşamanızı daha aktif bir hale getirebilirsiniz. Cinsiyet kendi olağan faydaları ancak birçok epeyce farklı olduğunu bilmiyor olabilir bir şeydir sağlık faydaları seks ile ilgili. Bu seks olağan yararları da bunlarla ilişkili diğer olumlu yönleri olduğu gibi son derece iyi bir haber. Birçok kendilerini sağlıklı tutmak için çalışıyoruz çünkü, bir zihinsel ve fiziksel kapasite hem de cinsel ilişki ile birlikte gitmek farklı sağlıkla ilgili yararları hakkında öğrenme arka cebinde olması bazı iyi bilgiler.

Bir ortak sağlık yardımı seks bu kalori yakmak için harika bir yoldur olmasıdır. Kayıp kalori miktarı, süresi ve aktivite yoğunluğuna bağlı olacaktır. Birçok tipik egzersiz rejiminin bir parçası olarak cinsel ilişki düşünmüyoruz olsa da, neşeli bir faaliyette ve aynı zamanda egzersiz elde edebiliyoruz olarak indirimli olamaz gereken bir şeydir.

Seks bir başka sağlıkla ilgili yararı da çok gerekli olan bireyler sağlamasıdır gerilim giderme . Sadece seks vardı olanlar genel daha az stresli ve daha rahat hissedebilirsiniz. Bu eşiniz ile kaliteli zaman geçirmek için harika bir yoldur olmanın yanı sıra uzun ve stresli bir günün sonunda buhar kapalı darbe için harika bir yoldur.



Ayrıca cinsel aktivite muhtemelen bazı hastalıkların kişinin bağışıklık artırmak olduğunu gösteren çalışmalar yapılmıştır. Bu bir harika sağlık yardımı hasta olmak ister çok az kişi olduğu gibi seks. Ana antikor , bir bağışıklık hastalığı yüzü olarak hareket seks bu yönü ile ilgili bir ya da IgA olup. Yüksek IgA az bir soğuk algınlığı ve diğer ilgili hastalıkların elde etmektir.

Bir akıl sağlık yardımı seks için daha fazla seks daha yüksek bir benlik saygısı olabilir olmasıdır. Benlik saygısı iyi olan bir tane daha zihinsel olarak sağlıklı hale getirir ve kendilerini daha yüksek bir görüş verir. Benlik saygısı faktör iki yönlüdür: seks çoğu insan benlik saygısı iyi bir düzeyde olması ve bu görüş cinsel ilişkiden sonra artar.

Seks de ağrı kesici doğal bir türü olarak görülebilir. Oksitosin düzeyi endorfin artışı yapar cinsiyeti nedeniyle yetiştirilir. Bu kişinin ağrı giderilebilir için yardımcı olur bu bir süreçtir. Bu nedenle, seks aslında uzun vadede ağrıyı azaltmak için yardımcı olabilir, ağrısı bir baş ağrısı ya da diğer tip şeklinde ağrı olabilir bile.

Bu son derece atıf sadece birkaçı sağlık yararları seks. Bu tür faaliyetlerin, bunun basit bir zevk için yapılan her zamanki, şimdi de diğer faydaları vardır. Fiziksel veya ruhsal sağlık sorunları muzdarip olabilir edenler çok keşfedebilirsiniz sağlık yararları seks kaynaklandığı bilinmektedir. Cintopusiparis.com adresli siteden kolayca çin topu ürünü siparişi verebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder