17 Eylül 2013 Salı

Zayıflamanın Psikoloji Üzerinde Etkileri

 Kadınlar için en büyük problemlerden biride fazla kilolardır. Fazla kiloların yarattığı psikolojik sorunlar aile hayatına kadar etkilemektedir.  Hiç popüler soru: dışarı çıkmak ve ve kendi ince aşağı çalışın, ya da bir topluluk programı ile kilo vermek için kilo kaybı yardım ve ipuçları almalıdır gerekir? Bu çok güçlü bir cevap ile harika bir soru.
Kişiselleştirilmiş kilo kaybı yardım meşgul Topluluklar kalıcı zayıflama sonuçları ile bağlantılı olmuştur. Kanıtlar daha size kilo kaybı topluluk aldığımız destek göstermektedir, daha iyi kilo kapalı haddeleme gelip kapalı kalmak.
Bir çok güçlü çalışmada, sosyal destek kullanımı katılımcıların%% 70 ila 80 için uzun vadeli aşağı ince yardımcı bulunmuştur. Toplumun sosyal destek nispeten düşük seviyelerde olması, kilo kaybı ve kazanmış olanlar gösterdi verileri ile karşılaştırın, sadece 38%.
A 2 yıllık klinik çalışma rastgele iki gruba birine katılımcıları atanmış. Birinci grupta, çalışmaya katılanların bir kilo kaybı topluluk ya ayrıldı ya da bir toplumun desteği olmadan, kendi ince aşağı teşvik edildi. Araştırma bulguları bir topluluk atanan kim bu kayıp ve önemli ölçüde daha fazla kilo kapalı tutulması bulundu. Ayrıca, yardım isteyen ve kilo vermek için ipuçları talep gibi toplum içinde katılımı arasında doğrudan bir bağlantı vardı.
Bu kanıt daha fazla topluluk bir kişi alır, daha iyi sonuçlar destek olduğunu göstermektedir. Arkadaş katıldı ve zayıflama aşağı ve bakım hem kendi Programa katılan bireyler tarafından elde daha iyi oldu, birlikte bir grup programına katıldı ne oldu baktı bir çalışmada.
ThinWithinU.com bireysel ve grup destek sunmak için özel bir kilo kaybı topluluktur. Bizim forum, koçluk aramaları ve interaktif seminerler sayesinde, kilo kaybı yardım ve hızlı kilo kaybı görebilirsiniz güvenli ve sevgi dolu bir kilo kaybı toplumda kilo vermek için ipuçları veren de gurur duyuyoruz.

0 yorum:

Yorum Gönder