31 Temmuz 2013 Çarşamba

Çin Topu Ve Ereksiyon Süresi

Çin Topu, hayatınızın değişmesi artık bir telefon görüşmesinden sonra gelecek kargo ve kullanımınıza başlayacağınız ürün ile değişecek. Bu değişim sizlerde ekstra etki yaratacağından şaşıracaksınız. Sekmeler için önerilen doz gıda olan veya olmayan, 20 miligram yaklaşık 4 ila 6 saat arayla günde üç kez, bir. Çin Topu nedir? belirtildiği gibi, Çin Topu tedavisi için kullanılan bir ilaçtır sildenafil sitrat, bir marka adıdır erektil disfonksiyon (ED).

Bu hastanın ereksiyon ve sürdürmek mümkün olacak şekilde penis odalarına kan akışını teşvik ederek çalışır. Çin Topu 25, 50 mevcuttur, ve 100 mg doz. bu erkek erektil disfonksiyon reçeteli ilaçlar söz konusu olduğunda Çin Topu en popüler markalarından biridir ve genellikle erkek tüketici zihninde üst marka seçenek biridir devam ediyor, özellikle ED muzdarip olanlar. Hayatınızın değişeceğine inanmanız gerekli. Bu inanç ile farklı bir yaşama adım atacağınıza emin olabilirsiniz. Hatta onun doktor ofisinde ziyaret eden bir adam bulmak ve oldukça onun erektil disfonksiyon sorunu için bir çözüm için sormak yerine Çin Topu için bir reçete için bir istek yerleştirir. Bazı insanlar internette veya bir dergide bilgi kontrol daha Çin Topu istemeye olasılıkla da olacak. Bu bu marka özellikle insanlar için ne kadar popüler kim erkek erektil disfonksiyon için yaşıyorlar.

Çin Topu yan etkileri Eğer ED için PAH veya Çin Topu için Revatio alarak eğer önemli değildir. : Onlar bir konum ve aynı ilaç için, aşağıdaki yan etkiler bekleyebilirsiniz baş ağrısı - - yüzde kızarma - baş dönmesi - uykusuzluk - nefes darlığı ve; - rinit dispepsi - Sildenafil ve online eczaneler sildenafil sitrat satmak birçok online eczane vardır (veya reçetesiz). Sadece sağlam bir gizlilik politikası var ve sahte veya subpotent ilaç vermeyecektir en iyileri seçmek gerekir.

1 yorum: